• background
  Ballonvaren
Totaal: € 0,00

Ballonvaren is een combinatie van avontuur en ontspanning

De kracht van ballonvaren is de combinatie van avontuur en ontspanning. Bij het opstijgen voel je de adrenaline als de ballon zich losmaakt van de grond. Terwijl je in de lucht hangt, geniet je van het adembenemende  uitzicht over weilanden, rivieren, bossen, steden en dorpen. Ontdek hoe in de winter het uitzicht kraakhelder is, hoe de zon in de herfst speelt met de kleuren van het landschap, hoe de ontspringende lente er uit ziet vanuit de lucht en geniet van de zomerse bedrijvigheid wanneer je vliegt over achtertuinen in jouw omgeving. Ondertussen is het om je heen volmaakt stil en begrijp je hoe een vogel zich voelt. Zwevend in de lucht ontdek je dat ballonvaren een unieke ervaring is.

Meer over onze ballonvaarten? 

U zult ervaren dat ballonvaren de veiligste en leukste manier van vliegen is

Een ervaring waarbij u persoonlijk betrokken bent. Vanaf het opzetten van de ballon tot de landing en het inpakken. Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees betrekt u van begin tot eind bij uw vaart. Onderweg wordt u ingewijd in de beginselen van de ballonvaart. U ontdekt hoe verbluffend simpel en effectief de techniek is. En u ervaart dat een ballonvaart de meest veilige manier van vliegen is die er bestaat. Van hoogtevrees is geen sprake. Omdat u geen fysiek contact heeft met de aarde, maar met uw voeten in een mand staat die tot borsthoogte komt, is een vlucht voor iedereen mogelijk.

Lees verder

Met het ballonvaren bij Geenhoogtevrees krijgt u meer dan alleen een prachtige vlucht

Elke ballonvlucht is uniek, maar globaal ziet het programma er als volgt uit: Met eigen vervoer komt u naar het ballonvaartcentrum in Barneveld. Vervolgens rijden we met onze bussen naar het opstijgterrein, waar we samen de ballon opbouwen. En dan stijgt u op voor een uur ballonvaren.

Bekijk onze totale vloot heteluchtballonnen

Onvergetelijke ervaring met onze crew en piloten

Na de behouden landing heffen we een glas champagne op de vlucht en terwijl u nageniet, rijdt onze crew u met een volgwagen terug naar het ballonvaartcentrum. U kunt daar onder het genot van een hapje en drankje nog even napraten in onze sfeervolle bar. En u ontvangt als bewijs van uw vaart een echt ballonvaartcertificaat.

Veiligheid en kwaliteit

Geenhoogtevrees Ballonvaart voldoet aan de strengste veiligheidseisen die worden gesteld. Bovendien werken we met een kwaliteitsgarantie. Dat betekent dat we met maximaal 16 personen in een mand varen: voor optimale veiligheid en optimaal comfort! Slecht weer op komst? Dan maken we direct een nieuwe afspraak. Omdat elke ballonvaart een onvergetelijke ervaring moet zijn.

Lees meer over veilig varen

Opstijglocaties door heel het land

We zoeken altijd een geschikte locatie om bij u in de regio veilig op te steigen. De exacte opstijg- en landingslocatie zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Zoek naar een opstijglocatie in de buurt

Ballonvaren in de ochtend of avond?

Bij zonsopkomst of zonsondergang is de wereld het mooist om vanuit de lucht te zien. Geniet van de stilte terwijl u over het prachtige veluwse landschap vaart.

Bekijk direct de mogelijkheden

All-in prijzen: alles in één keer geregeld

All inclusive balonvaart
 • Vaart van gemiddeld 1 uur
 • Toast met bubbels na landing
 • Vervoer
 • Balloncap
 • Luchtvaart certificaat voor alle deelnemers
 • Administratiekosten en reserveringskosten
 • Ons ballonvaartticket is vrij overdraagbaar
 • Ballonvaartticket is 2 jaar geldig
 • Verzekering en BTW

Bekijk onze arrangementen.

Privéballonvaarten: vanaf eigen opstijglocatie

Boek direct uw privévaart

Samen een ballonvaart maken?

Dit professionele team staat klaar om u een fantastische ervaring te bezorgen.

Ontmoet onze experts