• background
    Wie zijn wij?
Totaal: € 0,00

Ballonvaart Amersfoort: twintig jaar ervaring in regionale ballonvaarten

Ballonvaart Amersfoort is een unieke ballonvaartaanbieder in Nederland. We zijn groot genoeg om ons te kunnen meten met landelijke ticketbureaus voor ballonvaarten. Maar dankzij onze regionale focus zijn de kwaliteit van de ballonvaartbeleving en de persoonlijke aandacht voor passagiers behouden gebleven.

Wat begon als hobby... ​

Zoals veel bedrijven begon het bij Geenhoogtevrees Ballonvaart met een idee. Maar in dit geval: een revolutionair idee. Oprichter Wouter van Manen was in 1989 eigenaar van Van Manen Kachels & Keukens. Hij wilde met zijn bedrijf opvallen tussen talloze reclame-uitingen. Waarom zette hij daarvoor zijn hobby niet in? Niet alleen zag heel Barneveld en omstreken de naam Van Manen in de lucht. Klanten en relaties waren dolenthousiast over de mogelijkheid een ballonvaart te maken. Al snel bood Van Manen de mogelijkheid om ook tegen betaling mee te varen.

Een eigen ballonvaartcentrum als uitvalsbasis

Ballonvaart Amersfoort beschikt over een eigen ballonvaartcentrum in Barneveld. Het is de uitvalsbasis voor onze vluchten en de plek waar u na afloop nageniet van een vaart. Praat na in onze sfeervolle bar onder het genot van een hapje en een drankje of laat ons uw complete bedrijfsfeest verzorgen!

Moderne vloot, ervaren piloten en een gastvrije crew

Bij een ballonvaart moet alles kloppen. Daarom beschikken we over een moderne vloot van zeventien heteluchtballonnen. Uw veiligheid wordt gegarandeerd door onze ervaren piloten. Een vliegbrevet, medische keuring en honderden vluchturen zorgen ervoor dat uw vaart in vertrouwde handen is. Onze piloten worden ondersteund door een enthousiaste crew die zorgt voor transport en begeleiding op de grond. Zo wordt uw ballonvaart ook buiten de mand een onvergetelijke ervaring.

 

Samen een ballonvaart maken?

Dit professionele team staat klaar om u een fantastische ervaring te bezorgen.

Ontmoet onze experts